Om butikken

Goodshit Radio Recordshop er Goodshit Radios lille nettbutikk  og selger t-skjorter, vinyl, cd og annen merch fra cliqen vår.

Goodshit Radio er mest kjent som et radioprogram og podcast som har holdt det gående i over 20 år.  Programmet ble grunnlagt av Don Martin og Mr Pink og har siden hatt et stort antall medlemmer i crewet som har drevet forskjellige prosjekter.  Men Goodshit Radio har som label også sluppet et antall plater selv eller i samarbeid med andre, enten under navnet Goodshit C2M eller Goodshit Radio Records. De fleste av de finner du å få kjøpt i vår butikk. Som label var vi sluppet både vinyl, cd, kassetter og mixtapes.

Clicken vår har alltid bestått av DJs og platesamlere, folk som er opptatt av å finne fram til kule ting vi liker. Sånne som oss er også folk som er opptatt av kule platesjapper – som det dessverre finnes færre og færre av i verden. Noen ganger er det nesten like mye hvor eller av hvem du har kjøpt en plate som hvilken den er som er det du sitter igjen med. Sånn vil vi at denne lille nettbutikken skal være også. Be gjerne om å få ting signert og dedikert. Om det går gjør vi det gjerne.

Av og til får vi tak i ting andre ikke gjør. Derfor utvider vi litt i butikken og har i perioder mer enn plater fra oss selv – men også noen ting som det er vanskelig eller umulig å få tak i andre steder. Som feks mye av Tee Productions diskografi som du nesten må vanke sammen med Tommy for å få fatt i.

Eller små opplag av kassetter og ting. Noen ganger kommer vi over gamle perler. Noen ganger dukker det opp et eks eller tre av plater som egentlig er utsolgt. På de tingene som er utsolgt her kan du derfor skrive deg på så du får en liten beskjed hvis de dukker opp flere. Så er det førstemann til mølla.

Samtidig har Nilsenbanden lagt ned sin nettbutikk med t-skjorter. Noen av t-skjortene har flytta hit. Hvis det er noe du savner derfra ta kontakt.

Back in the day dreiv DJ Taus og Don Martin platebutikken Sun Rekords & Kans i legendariske Møllergata 32. I forbindelse med åpningen av denne nettbutikken har vi funnet fram noen ting fra dypt nede i kjelleren som har overlevd fra den butikken – som ligger ute for salg her nå.

Følg Goodshit Radio Recordshop på mail så du får updates og tilbud av og til.